Vrijwilligers

Vrijwilliger Ellen is elke week een middag in Het Riekeshuis te vinden, waar ze activiteiten met de kinderen onderneemt of hand-en-spandiensten verleent.
De één op één benadering van de kinderen is heel belangrijk, en door de inzet van vrijwilligers is hiervoor meer ruimte. Het programma van Ellen op de woensdagmiddag ken veel variaties: van samen met een kind koken of boodschappen doen tot een spelletje spelen, voorlezen of een nieuwe jas kopen.

Ook vrijwilliger Cees is met regelmaat aanwezig in Het Riekeshuis. Hij maakt de fotoboeken van de kinderen.

Als wij een keer een avondje samen ergens naar toe willen, is er een vaste groep vrijwilligers die komt oppassen. Zij springen zo nodig ook bij op drukke momenten. Lian, Arjen, Kelly, Lisanne, Ellen en Eline hebben allemaal ervaring in de zorg.

Denk jij dat je het leuk zou vinden om iets voor ons gezinshuis te betekenen? Neem dan contact met ons op. We zijn op zoek naar een chauffeur die onze kinderen naar zijn of haar logeeradres brengt, een oppas die het leuk vindt om wat te doen met de kinderen en ons na verloop van tijd eens een avond of middag kan vervangen. Zie ook vacature vrijwilliger bij ‘nieuws’.